fbpx
Spetsklänning och romantisk bukett vinter inspiration bröllopsfotograf stockholm helloalora

Bröllopsfotografering i Stockholm

Bröllopsfotografering i Stockholm? Eller gifter ni er på annan ort, inga problem – jag reser gärna och resersättning är inkluderat i mina paket så inget extra tillkommer.

Ni har en förkärlek för stilfulla, naturliga, genuina ögonblicksbilder och ni vill framförallt dokumentera känslorna, mötena och alla omsorgsfullt utvalda detaljer till er bröllopsdag. Så roligt, då har vi något gemensamt – som bröllopsfotograf porträtterar jag de naturliga och varma ögonblicken under er bröllopsdag. 

Som brudpar vill ni  slappna av och njuta av er bröllopsdag. Även ge varandra er fulla uppmärksamhet och bara vara i stunden, självklart tryggt förvissade om att ni kan överlämna ansvaret för att dokumentera och återberätta er lyckligaste dag med den känsla och värme som råder

Bröllopsfotografering Stockholm brudpar grön dörr fotograf helloalora

Bröllopsfotografering - utgår från Stockholm, reser för kärlek

Dagen är här, era nära och kära är samlade för er skull, för att få dela den finaste dagen i era liv. Även för att få höra mer om er, från människor era vänner inte träffat, från delar av era liv som de inte delat med er.

Ni fattar varandras händer, andas in och börjar gå mot vigselplatsen.

När jag själv stod bredvid min blivande man och tjuvkikade ut genom ett fönster på Rånäs Slott, spanande mot vigselplatsen där våra familjer och vänner höll på att samlas var magen full av fjärilar. 

Sedan när vi fattade varandras händer och ackompanjerade av jazzbandet började gå längst grusgången sa jag till min blivande man att jag skulle tänka på fotboll medans vi gick fram till vigselförrättaren för att hålla tillbaka tårarna. 

Men han svarade mjukt – Njut av stunden, var här. Varma tårar rann längst mina kinder medan gruset knarrade under våra skor och våra kära vände sig om för att möta oss på resan mot vårt fortsatta liv tillsammans.

Brudgum inför bröllopsfotografering fotograf helloalora

Genuin bröllopsfotografering

Ni kommer känna er avslappnade framför kameran då jag är en lugn och lättsam person. 

Eftersom ni inte kommer bli ombedda att stå i några onaturliga poseringar får ni vara er själva under bröllopsfotograferingen.

Under tiden smyger jag runt och fångar dom där ögonblicken av närhet som visar den ömhet ni känner för varandra och som kommer återspeglas i era stilfulla, romantiska bröllopsbilder.

Brudpar under bröllopsfotografering i stockholm helloalora bröllopsfotograf

Nyfiken på mina brudpar

Ni vill omge er av positiva personer på bröllopsdagen, så bra med en bröllopsfotograf som är nyfiken, trygg och förberedd.

Och som lägger stor vikt vid att hitta fina fotoplatser med vackert ljus innan  vi ses och som har planerat för både det förutsedda och oförutsedda under bröllopsfotograferingen. Därför att ni ska kunna koppla av och njuta av er bröllopsdag. 

Jag går in och tar kommando vid milstolpar som exempelvis first look, porträttfotografering och gruppbilder - i övrigt håller jag en låg profil.

Brud med brudbukett bröllopsfotografering i stockholm helloalora

Engagerad i detaljer

Ni kan slappna av och njuta under bröllopsdagen och bröllopsfotograferingen. Därför att jag är engagerad i detaljer och ser till så att kläder och håret ligger rätt och att ni vet vad ni ska göra av exempelvis händerna.

Under tiden kan ni fokusera på att bara vara närvarande i stunden och njuta av den.

För att ni ska kunna koppla av håller jag även koll på våra schemapunkter tillsammans.

Bröllopsfotografering på Flädie mat och Vingård

Utomhusvigsel på en vingård – hur romantiskt är inte det, ska ni vigas på en vingård? Härligt, I’ll be there!

Helene och Sebastian hade en underbar utomhusvigsel och sken inifrån och ut när dom sa ja till varandra under vinrankorna på vackra Flädie Mat och Vingård i Lomma/Bjärred. Också solen sken och strilade in mellan löven på vinrankorna och höstvinden lekte.

Vinrankorna som växer längst huvudbyggnaden får man smaka av och jag kunde inte låta bli att norpa några (okej, ett gäng, som ett mellanstort sällskap ungefär). Och jag kan intyga att dom var goda redan direkt från kvisten för att inte tala om hur dom smakar som buljeterad slutprodukt.

Vingrådsbröllop bröllopsfotograf helloalora
Bröllopsdukning bröllopsmiddag helloalora bröllopsfotograf

BRöllopsfotografering Utomhusvigsel

Vinterbröllop inspiration bröllopsfotografering

Planerar ni ett vinterbröllop? Så roligt, jag hänger gärna med. Eftersom jag är uppvuxen i Kalix är jag van vid snö och kyla. I November var det så här vackert i Kalix, längst upp längst Norrlandskusten.

Frost, ett tunt snötäcke, solsken och en massa värme och kärlek – trots dom närmare 15 minusgraderna denna underbara lördag. Och vem kan låta bli att tända lite tomtebloss innan solen går ned? Så romantiskt och vilka romantiska bilder det blir som grädde på moset!

Tomtebloss sparklers vinterbröllop bröllopsfotograf helloalora Stockholm

Tusen tack för en underbart rolig dag. Trots kylan mitt i vintern lyckades du med att få in värme, inte bara i bilderna utan även i våra kroppar och själar. En sann bildkonstnär.

Cecilia och Jimmy
Winter wedding snowy wedding inspiration wedding photographer helloalora bröllopsfotograf

Behind the scenes från en fotografering

En nyfiken bröllopsfotograf

– som person är jag nyfiken och älskar att lära mig nya saker och att resa. När jag var 20 år reste jag jorden runt själv och har sedan dess besökt ett 35-tal länder minst en gång

innan jag började arbeta som bröllopsfotograf professionellt var jag i it-branschen i över 10 år; som affärssystemkonsult, projektledare och chef och hade allt emellan en handfull till över 200 resdagar per år i jobbet

- jag är nyfiken på mina brudpar och engagerad i att skapa de bästa förutsättningarna för bilder ni kommer vårda ömt. Jag är genuin i mitt sätt att vara och arbeta, såväl under bröllopsdagen som innan och efter

- are you english speaking or have english speaking guests? Perfect, I love to speak!

Porträtt bröllopsfotograf i Stockholm helloalora

bröllopsfotografering
Stadshusvigsel

En solig vårdag vigdes Mathilda och Ronny i Stockholms Stadshus och hela familjen matchade varandra med mörkblå, stilfulla accessoarer. Och hur söta var inte näbbarna, med blommor som matchade brudbuketten. Alltså jag smälter lite, så stilfullt. Och jag älskar när mina brudpar funderat lite extra över detaljerna.

Kommer ni vigas i Stockholms Stadshus? Och är intresserade av ett bröllopspaket för Stadshuset, vänligen ta kontakt med mig – jag älskar kontakt!

Bröllopsbukett stadshusvigsel bröllopsfotograf helloalora
Brud och brudnäbb vid bröllopsfotografering och vigsel Stockholms Stadshus bröllopsfotograf helloalora
Brudnäbbar vigsel och bröllopsfotografering Stockholms stadshus

Du…

Får jag gömma några drömmar hos dej?
Några naiva och vackra
som andra kanske skrattar åt.
Jag vill låta dom bo
längst inne i dej.

– Sigrid Renklint

Bröllopsfotografering på Schenströmska Herrgården

Jag älskar att fotografera utomhusvigslar, solstrålar som letar sig fram och vinden som leker och virvlar i håret. Sedan älskar jag även vackra herrgårdsmiljöer och slottsmiljöer och hur fantastisk är inte kombinationen av en herrgård/slott och en utomhusvigsel? Förtrollande!

Maxi och Peter vigdes framför vassen vid strandkanten på Schenströmska Herrgården utanför Ramnäs den sista helgen i September i fjol. Även om vinden bitvis rufsade till oss och lämnade en minst sagt uppfriskande känsla efter sig var det idel varma leenden hela dagen.

Schenströmska herrgården brudförberedelser bröllopsfotograf stockholm helloalora herrgårdsbröllop
Utomhusvigsel bröllopsfotograf stockholm helloalora Schenströmska herrgården
Bröllopsdukning Schenströmska Herrgården bröllopsfotograf stockholm helloalora

Er upplevelse

Slottsbröllop Hedenlunda Slott helloalora bröllopsfotograf

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

– skicka in en bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret längst ned på sidan. Jag utgår ifrån Stockholm och reser gärna, ingen extra reserättning utgår

Jag fotograferar enbart ett begränsat antal bröllop per år och lägger ned mycket tid på mina brudpar, så det är viktigt att vi känner att det är en bra matchning, och att ni har rätt fotograf för er med er på en av livets största dagar

 

ETT FÖRSTA MÖTE

– om jag är tillgänglig ert datum träffas vi för en fika/Skype/telefonsamtal för att jag på så sätt kan skaffa mig en bättre bild av er och era visioner för bröllopsdagen innan vi går vidare i planeringen 

BOKNINGSPAKET

– därefter bokar jag in er och ni får ett bokningspaket samt en bokningsfaktura på 30 dagar på 50% av ert valda paket. Jag börjar omgående planera för att skapa magiska bilder ni kan glädjas åt framgent

Är jag inte tillgänglig på ert datum är jag gärna behjälplig med att rekommendera en annan duktig ledig fotograf

Engagement session kärleksfotografering bröllopsfotograf helloalora

BRÖLLOPSMÖTE

– vi träffas under ett bröllopsmöte och pratar igenom er bröllopsdag tillsammans med mig så att ni kan vara helt trygga med planeringen och schemat

KÄRLEKSFOTOGRAFERING

– jag erbjuder även en kärleksfotografering, om ni vill, i samband med bröllopsmötet. Detta för att ni ska få en möjlighet att stå framför kameran innan bröllopsdagen och dessa bilder får ni självklart högupplösta av mig så att ni kan ge dem till nära och kära, rama in eller exempelvis förstora dem

När bröllopsdagen är här kan ni känna er tryggt förvisade om att jag kommer fånga de känslosamma stunderna, tårarna, leendena och skratten så att ni kan minnas dem och glädjas över dem år efter år

BRÖLLOP

– det är dags för er bröllopsdag – underbart! Jag är laddad med energi och förberedd med kamera, backup kamera, extra batteri och minneskort samt en hel hög med annan utrustning för att fånga alla känslor och stunder som blir till minnen från er bröllopsdag

Som småbarnsmamma är jag van att släpa runt på allt möjligt som kan vara bra att ha, så uppkommer det ett akut behov av servetter, våtservetter, plåster, tuggummi, säkerhetsnålar, blodsockerhöjare eller bara vanligt vatten så hittar ni det hos mig. Och jag håller självklart koll på tidsschemat som vi i samråd lagt upp för vår dag tillsammans

 

BILDER

– några dagar efter bröllopet får ni en tjuvkik på några bilder från bröllopsdagen och fem veckor efter bröllopet levererar jag de färdiga bilderna till er via ett onlinegalleri, där kan ni även markera bilder ni önskar som fine art förstoringar, linnealbum mm.

PRODUKTER

– självklart är jag behjälplig hela vägen för att skapa vackra inramningar såsom fine art prints, linnealbum, etc till era bästa minnen. Bilderna levereras sedan även via ett vackert USB minne tillsammans med produkterna

 PAKETETS OMFATTNING

– de antal timmar som anges i respektive paket är sammanhängande

TILLÄGG AV ENSTAKA TIMMAR

– önskar ni lägga till enstaka timmar till ert valda paket går det självklart bra. Dessa kostar då 2.500 kr per timme

BOKNING

– när bokningsfakturan är inbetald och avtalet underskrivet och inskickat är er bokning bekräftad

RESEERSÄTTING

– i alla paket ingår reseersättning

BILDER

– era bilder levereras digitalt, högupplösta och bearbetade, fem veckor efter bröllopet i ett vackert USB-minne

ANVÄNDNINGSRÄTT

– ni använder bilderna fritt, det är dock inte tillåtet att ändra bilderna utan mitt godkännande och vid publicering vill jag att ni anger mig som fotograf. Jag förbehåller mig rätten att visa bilderna på min hemsida och i annat marknadsföringsmaterial såvida annat inte är överenskommet

Vilket bröllopspaket passar er?

My everyday love

– bröllopsmöte där vi träffas och går igenom era tankar och önskemål för er stora dag och tillsammans gör vi ett schema för dagen så att vi förevigar alla de magiska delarna av er bröllopsdag som vi delar tillsammans och om det är speciella detaljer som ni vill lyfta fram.

– kärleksfotografering ingår, om ni vill, i samband med vårt bröllopsmöte där ni får bekanta er med att stå framför kameran. Dessa bilder levererar jag högupplösta så att ni kan rama in, förstora eller dela med familj och vänner

– det här paketet brukar lämpa sig bra för porträttfotografering, vigselceremoni samt brudskål och mingel med gäster då jag fotograferar er i fem sammanhängande timmar

– de bästa bilderna från er dag levereras digitalt, redigerade och högupplösta, på ett vacker USB-minne så att ni kan återuppleva och minnas känslorna från er bröllopsdag

– ett vackert linnealbum med era favoritbilder från er dag

20 000 kr

Eternal love

– bröllopsmöte där vi träffas och går igenom era tankar och önskemål för er stora dag och tillsammans gör vi ett schema för dagen så att vi förevigar alla de magiska delarna av er bröllopsdag som vi delar tillsammans och om det är speciella detaljer som ni vill lyfta fram.

– kärleksfotografering ingår, om ni vill, i samband med vårt bröllopsmöte där ni får bekanta er med att stå framför kameran. Dessa bilder levererar jag högupplösta så att ni kan rama in, förstora eller dela med familj och vänner

– det här paketet brukar lämpa sig bra för förberedelser, porträttfotografering, vigselceremoni, brudskål och mingel med gäster samt inledningen på middagen då jag fotograferar er i åtta sammanhängande timmar

– de bästa bilderna från er dag levereras digitalt, redigerade och högupplösta, på ett vacker USB-minne så att ni kan återuppleva och minnas känslorna från er bröllopsdag

– ett vackert linnealbum med era favoritbilder från er dag

24 000 kr

You will forever be my always

– bröllopsmöte där vi träffas och går igenom era tankar och önskemål för er stora dag och tillsammans gör vi ett schema för dagen så att vi förevigar alla de magiska delarna av er bröllopsdag som vi delar tillsammans och om det är speciella detaljer som ni vill lyfta fram.

– kärleksfotografering ingår, om ni vill, i samband med vårt bröllopsmöte där ni får bekanta er med att stå framför kameran. Dessa bilder levererar jag högupplösta så att ni kan rama in, förstora eller dela med familj och vänner

– det här paketet brukar lämpa sig bra för förberedelser, porträttfotografering, vigselceremoni, brudskål och mingel med gäster, middag och tal, brudvals och de första danserna då jag fotograferar er i tolv sammanhängande timmar

– de bästa bilderna från er dag levereras digitalt, redigerade och högupplösta, på ett vacker USB-minne så att ni kan återuppleva och minnas känslorna från er bröllopsdag

– ett vackert linnealbum med era favoritbilder från er dag

30 000 kr

Brudskor inspiration beige lackpumps från L.K. Bennett bröllopsfotograf helloalora
Spetshårsmycke med platinadiamantringar liggandes på
Brudklänning Zetterberg Couture med siden och fransk antik spets bröllopsfotografering helloalora

Bokningsförfrågan Bröllopsfotografering

Så kul att ni är intresserade av bröllopsfotografering! Skicka in en bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret nedan och strössla gärna med detaljer som beskriver känslan ni tänkt er på er bröllopsdag så återkommer jag till er så snart som möjligt.

Stäng meny