fbpx
Bröllopsfotograf Stockholm helloalora elopement

Om Anna
bröllopsfotografen bakom helloalora

Här får du veta lite mer om Anna – helt enkelt möta bröllopsfotografen bakom helloalora. Jag är genuin och positiv, med rötterna i Kalix, högst upp längst Norrlandskusten. Sedan 20 år tillbaka bor jag i Stockholm och det är därifrån jag utgår. Gift med Björn, en fantastisk och stöttande man och mamma till två små hjärtevänner; Elise och Alfred. 

Stora delar av året tillbringar vi även i stugan i Roslagen, planerar du ett Roslagsbröllop eller ett skärgårdsbröllop? Perfekt, det är mina hoods och jag hänger gärna med på er bröllopsdag.

Jag är varm och har nära till skratt, efter att träffat mig i ungefär två minuter kommer du se att jag skrattar ofta, högt och hjärtligt, med huvudet lutat bakåt. Sedan påstår min man att jag ibland skrattar lite som en gris, så där på inandning men det känns jag inte riktigt vid. Däremot står jag för att jag oftare använder jo än ja och bekräftar ibland på inandningen att jag håller med (schvuu).

Bröllopsfotograf stockholm östermalm helloalora

Några korta om Anna

– jag är engagerad i det jag tar mig för och tycker om att planera och genomföra projekt, allt ifrån till exempel resor till renoveringar och heminredning 

– på fritiden tillbringar vi en hel del tid i stugan i Roslagen där jag varvar ned och kopplar av. Och att sitta i myskläder på bryggan och höra sorlet från familjen intill är en lisa för själen.

– jag älskar också att bada; varma sommarbad, isande kalla havsdopp under vintern, bastubad, spabad, badkarsbad – jag ångrar aldrig ett bad

– min favoritmusik att redigera bröllopsbilder till är klassisk pianomusik

– jag tycker om vardagseffektivitet; det första jag gör på morgonen är att sätta igång en kastrull med vatten på spisen. Ur denna gör jag först pulverkaffe (älskar pulverkaffe – går under benämningen huskaffe hos oss, min man skulle dock inte dricka det ens under tvång) och lägger sedan i frukostäggen för att kokas.

– min dotter kallar mig Anni. Inte för att det på något sätt kortar ned Anna – som inte är jättelångt till att börja med

– innan jag började fotografera bröllop professionellt var jag i it-branschen i över 10 år. Som affärssystemkonsult, projektledare och chef och hade allt emellan en handfull till över 200 resdagar per år i jobbet

Brudnäbb i solnedgång bröllopsfotograf stockholm helloalora

Möt bröllopsfotografen

Jag är lättsam och älskar att fotografera naturliga, avslappnade och känslofulla bilder. Och som bröllopsfotograf vill jag fånga er precis som ni är, i naturligt ljus, med dom rörelser och egenheter ni har med varandra. 

Som bröllopsfotograf är jag är noggrann, har alltid ett öga för detaljerna och älskar att fånga känslor. Därför att jag vill att ni minns ögonblicken som skapade känslorna, glittret i ögonen och skrattgroparna på kinderna. Och uppleva känslorna om och om igen och dela dem med dom som vi inte alltid har omkring oss. 

Genom att följa länken nedan kan du läsa mer om mina bröllopsfotograferingar

 Ni är varmt välkomna att boka mig som er bröllopsfotograf 

Varmt välkommen att kontakta mig

Har ni några frågor? Då är ni varmt välkomna att kontakta mig via formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt. 

Gäller det istället förfrågningar gällande bröllop, vänligen använd formuläret längst ned på sidan för Bröllop

Stäng meny